Szürke! Vagy mégsem?

2010.01.07. 21:18

Kinek, hogy indul az új év? Minden csak nézőpont kérdése...

Erre egy állatos példával tudnék szolgálni. Új év új állat,ez nálunk a módi. Legújabb állatkánk egy szivárványos boa.Nem is lehet jobban szemléltetni,mennyire számít a jó megfigyelés...és ha az megvan,minden más színben látszik!

Az alapos megfigyelő csodálatos színekben gyönyörködhet, ha egy pillantásnál több figyelmet fordít erre a szürkének tűnő kígyóra...persze arra is szükség van, hogy a kígyónk ne a terráriumban legyen éppen, hanem a karomra csavarodva...mert a színei csak ott mutatkoznak meg igazán. De nem kell aggódni, a boa akkora kedvenc lett, hogy ez nem számít ritka pillanatnak.

Ajánlom mindenki figyelmébe,és képeket csak azért nem teszek fel, mert mikor a kezemben van, nem tudom lefényképezni... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr401655254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása