Virtuális,vagy igazi?

2010.01.23. 11:11

Manapság az emberek nem szívesen vállalnak igazi felelősséget,de sokakban megvan még a vágy,hogy legyen valami amivel foglalkozhatnak...Sajnos a legtöbb fiatal már teljesen más világban nő fel mint akár én, vagy a nálam idősebb korosztály. És ez sajnos eléggé elkeserítő...mindig nevettem kicsinek mikor azt mondták; Ezek a mai fiatalok...! De ma már én is ezt mondom. Jó lenne ha minden gyerek úgy nőne fel, hogy előbb az igazi dolgokat tapasztalják meg, és mikor már felnőtt gyerekek akkor kerülnek csak kapcsolatba a virtuális dolgokkal.

Nagyon jó dolog neten vigyázni egy akváriumra, vagy egy egész farmra, de minket talán már nem tud teljesen átformálni az a világ, és mi bár rajungunk pár netes butaságért,de mikor kiszórakoztuk magunkat, mi visszacsöppenünk az igazi világba, és ott helyt kell állni az igazi állatok gondozásában.

És legyen az egy pók, vagy kígyó, vagy akár egy szőrös állat, egyiket sem lehet összehasonlítani egy virtuális akváriummal...

Aki még kíváncsi ezek után az igazikra, látogasson el hozzánk és meg fog lepődni,hogy milyen furcsa és csodálatos lények vannak igaziból is...

Mint például ez a kopasz tengerimalac... :)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr401694669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása