Élet a Csigaházban...

2009.10.24. 22:21

Kedves Mindenki!

Tegnap nem sikerült minden igényt kimerítően bemutatni, mi is az a bizonyos álom,ezért ma folytatom!

Talán képanyaggal a legegyszerűbb bemutatni milyen is az élet nálunk a Csigaházban. Én most mégis pár szóval kezdeném...Vannak húzós és vannak nyugisabb napok,a mai egy amolyan csendes nap volt forgalom szempontjából, mert az idő itthon remek,és mindenki a szerelmével, családjával kirándul,és csak a fanatikusak tértek be hozzánk.De mi ezt nem bánjuk, mert ilyenkor van idő foglalkozni a félig saját állatainkkal...ilyenkor kicsit kikapcsolunk,és szeretgetjük a gazdira várókat, meg azokat akik várnak a gazdira...:)


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

És persze vannak olyan pillanatok, mikor mindenki a Mókuskájával van...hát a mi Nanónk is múkuskázik, de ő a munkahelyén...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán előveszi a legféltettebb kincsét....amitől még saját maga is tart...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóval senki ne gondolja, hogy ide mindenki úgy kerül be, hogy minden állatot hatalmas bátorsággal tart majd a kezében...mindegyikünknek vannak vélt,és valós félelmei....amiket olykor könnyen, néha nehezebben de lekűzdünk, és végül rájövünk, hogy nem is annyira hideg nyálkás és undorító, amit annak gondoltunk.

Aztán az ilyen hasónlóan nyugisabb napokon alkalom nyílik az ünneplésre is, amit rendesen sütizéssel töltünk...névnapokkor, meg ilyesmi...Szóval így telik egy nyugodt nap nálunk, bent a Csigaházban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr931472802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jericho Főtörzs 2009.11.19. 22:41:40

Na csakazértis kommentálom a kis haveromat meg a FŐNÖKASSZONYT! :D

gigacsiga 2009.11.20. 22:53:19

@Jericho Főtörzs: Nagyon örülünk, hogy itt vagy velünk, mindjárt el is mesélem a Barninak, amint felébred....de most jó szokásához híven alszik!
süti beállítások módosítása