Kedves Bloggerek!

Ismét egy új termékkel bűvült a bolt kínálata. Bevezető készlettel nálunk kaphatók a Trainer tápok.Ez egy prémium minőségű tápcsalád, amely készít hypoallergén tápokat kutyák illetve macskák részére 3-4 ízben.Ezek a Fittnes Trainer névre hallgatnak.

Ezen kívül van még a szuper prémium minűségű Natural Trainer,amely szintén 3-4 különböző ízben kaható. És végül de nem utolsó sorban Personal Trainer név alatt találhatnak olyan specifikus tápot mint pl. vesekímélő, light, érzékeny....stb.

És akkor most próbálok egy kicsit részletesebben is szólni azokhoz akiket érdekel.

Az én kutyám a problémásabbak közé tartozik az érzékenysége miatt de eddig nehetzen oldottam meg hogy 5-6 ezer Ft-ér vegyek egy olyan gyógytápot ami két ízben létezik csak,és nem kifejezetten szereti a kis dög.

Azoknak tudom ajánlani a Fittness Trainert, akik hasnló cipőben járnak mint én.Egy  pár plusz infó a tápról.

Fittnes Trainer: 100% holisztikus táplálék, gőzzel főzött, tartósítószer mentes, 100% hypoallergén. Nyulas, kacsás,bárányos és halas ízben létezik, kölyökés felnőtt kutyáknak is.Különböző gyógyhatású növények hozzáadásával készülnek a tápok, melyek segítenek a különböző érzékenységi problémákat enyhíteni, megszűntetni.

Az ananász, kamilla, komló gyulladáscsökkentő hatásúak, és megfelelő működést biztosítanak a bélrendszernek.

A Fittnes Trainer tápok mindegyike magas minőségű összetevőkből  készül, ezért ideális megoldás lehet egy altarnatív csirke-, és marhahús mentes táplálásban.

A Natural Trainer tápok mindegyike különleges növényi adalékokkal készült. Létezik táp Aloe-Veraval, mindenféle gyulladásos folyamat enyhe csillapítására alkalmas,továbbá revitalizáló és regeneráló tulajdonságai miatt hasznos.

A ginseng-es táp kifelyezetten tenyésztőknek lehet hasznos...ahogy az a Shrekben is elhangzott....Ginseng,az erőm megint zeng...  :)  Az életképes spermiumok számát növeli....de innentől már tényleg nincs több segítség.

De az összes összetevőt sajnos még itt sem tudom felsorolni és kifejteni áldásos hatásukat...Akit érdekel jöjjön be hozzánk szóróanyagért, és minta csomagért.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket

A bejegyzés trackback címe:

https://gigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr32129596

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: NWA-egészségmegőrzés 2010.07.27. 12:04:21

A XXI. században az egészségmegőrzés megatrend. A mi termékeink egy része pontosan alkalmas a prevencióra és az egészségmegőrzésre, mert ezek olyan anyagok, amik a szervezetben vannak, de nem mindig optimális arányban, ezeket visszük be term...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása